jena zodiq oven

В случай, че животът и Вселената са ви срещнали с жена Овен, то нека Бог да се смили над вас. Е, шегувам се, разбира се! Ние сме фантастични хора, които лесно може да заобичате. Но може би е добре да знаете повече факти за жената Овен, та да си знаете предварително. Предупреждавам, че този пост ще бъде едно единствено и само позитивно олицетворение на този знак. И това е защото съм привърженик на добрата реклама и то след като аз си я правя, защо пък да е лоша..?

Обичаме да сме първи.

Така… нека започнем с първото и НАЙ-ВАЖНО нещо за нас. Овенът е първият знак от зодиака и това е публично, астрономически доказано, съгласувано знание. Много обичаме да сме първи! И не става дума на опашката в магазина, а в живота. Обичаме да сме водещи в отношенията с хората, да търсим начин да постигнем целите си докрай и да побеждаваме на игри… не обичаме да губим (особено на Белот) и даже не знам как “Не се сърди човече” може да има хепи енд, ако не победим?!

Ние сме огнена зодия.

Второ, ние сме огнен знак, което допринася за „огненост“ във всичко. Палим се лесно, но пък и бързо ни минава. Особено ако ни “почерпите” с комплимент или няколко на брой най-добре. Много обичаме да ни хвалят и галят егото ни… ех, Овен да свърши нещо и да не го похвалите, значи кръвно ще го обидите и все едно цялото му старание е било напразно. Всичко от сорта „Много е вкусно“, „Чудесна презентация“, „Добра работа“, „Страхотно изглеждаш“, „Прекрасно и неописуемо добре си ми изгладила ризата“ са добре дошли. Винаги!

Носим много енергия в себе си.

Енергията на огнения ни знак, предимно добра да кажем, в зависимост от настроението ни, се усеща веднага с влизането в стаята. Обичаме да пръскаме своя темперамент и ако правите парти, то добре би било да поканите своята приятелка Овен. А ако не я поканите, то със сигурност тя ще ви отмъсти, така че кога ви е следващото парти?

Авантюристи сме.

Ще опитаме почти всичко, поне веднъж. Но ако не ни хареса (или не сме толкова добри в него) от първия път, вероятно няма да искаме да го правим отново, защото както казах, не обичаме да губим.

Лесно се отегчаваме.

Ако не ни ангажирате вниманието с нещо интересно, по учтив начин (защото имаме добри маниери) ще потърсим друг събеседник или ще си тръгнем, защото имаме съмнение, че сме забравили ютията включена.

Агресивни сме.

Получаваме това, което искаме, когато искаме и как го искаме. Е, няма разбира се да ви набием, но желанието може и да ни проличи по погледа.

Не носим на критика.

Забравете понятието „градивна критика“ – такова нещо не съществува за нас.

Нямаме търпение.

Буквално никакво. Искаме всичко да е направено едва ли не вчера или най-късно сега, веднага, на секундата. И не издържаме ако можем да се появим на ресторант/кино/среща навреме и даже може би по-рано. Цялото това нетърпение ни държи под напрежение често и дори нервничим. Така че, мили мъже ако случайно се размотавате у дома, а ви чака събитие с вашата половинка Овен, гледайте да не закъснявате, защото… даже не ми се иска да ви кажа. Нека е изненада…

Свръх емоционални.

Може да ни видите да плачем на детски анимации, особено на Цар лъв, само човек без сърце би останал неподвластен на тежките сцени. На сватби винаги и на любовни сцени за раздели, също. Но поне като пазаруваме се държим мъжки.

Развълнувани сме силно от живота.

Честно казано, сме развълнувани от всичко: пътуване, литература, театър, музика, интересни хора, светът, и от вас даже. Повечето от всичко ни вълнуват приключенията и искаме да скочим с пълна сила.

Обичаме силно.

Ние лесно, бързо и ентусиазирано се влюбваме и обичаме с дълбока страст. Просто много обичаме любовта. Когато сме влюбени във вас, ще го разберете и ще го почувствате със сигурност.

Искаме си лично пространство.

Ние сме силно независими, което означава, че добре е, препоръчително е.. а бе направо си е задължително да имаме своя личен свят и време. Ако се почувстваме като животно в клетка, ще избягаме от момента, в който ще отворите вратата. Искаме човек, който да ни даде дишаща стая, за да живеем собствения си живот, в допълнение към този, който споделяме с него.

И любимата ни част – обичаме много секса.

При толкова много огън и страст, това няма как да не се пренесе в леглото. Обичаме страстния секс и ако не сте добър любовник, то .. жалко. Интимността е важна за нас и ако не си паснем в секса, то отношенията ни в общи линии са обречени.

Това са основните точки, които е добре да знаете предварително. Проучването ми е направено спрямо личен характер, зодията ми Овен, наследственост, гени, и няколко приятелки Овен. Така че, не се плашете, а се впуснете в опознаването на жена Овен. Със сигурност всяка ще ви изненада с упоритостта си, но пък лесно ще я заобичате 🙂