Категории

Уголемяване на устни с хиалуронова киселина
Beauty

Уголемяване на устни с хиалуронова киселина

уголемяване на устни с хиалуронова киселина

Процедурата за уголемяване на устни с хиалуронова киселина е сред най-атрактивните в момента. По тази причина, реших да споделя и моето мнение за корекция на устните, след поставянето на хиалуронов филър при д-р Каляшева. Да си призная, колебаех се да го направя, защото съм виждала редица лоши примери, които са далеч от естетиката. Споделих си всичките опасения за този тип процедура и получих удовлетворяващ отговор. След което изцяло се доверих и оставих лицето си в ръцете на най-добрия специалист в естетичната дерматология.

Наистина беше важен предварителния разговор. Надълго и широко споделих, че огромни устни тип „пате“ в никакъв случай не искам да имам. До преди това, мислех че това е крайният резултат от процедурата и това определено ме плашеше. За своето лице и съответно устните, просто исках малко повече обем, хидратация и сочност.

Уголемяване на устни с хиалуронова киселина – как протича процедурата?

уголемяване на устни с хиалуронова киселина

На първо място, д-р Каляшева ми обясни, че е изключително важна симетричната пропорция. От нея разбрах, че съотношението за горна към долна устна е 1:1,6 с подчертани купидони. Не обратното. Долната устна винаги трябва да бъде по-голяма от горната.  Други фактори, които се вземат под внимание са общият обем на лицето, загубата на мастни тъкани около устните, костната структура, профила и формата на брадичката. За да се постигнат устни, които отиват на лицето, всичко това трябва да бъде съобразено от специалиста.

Спрямо типа кожа и желания краен резултат, се избира правилния филър с хиалуронова киселина, който да бъде поставен. На база всички тези фактори, д-р Каляшева избра най-подходящия филър с хиалуронова киселина за мен и моето лице. Процедурата отне 20-30 мин, а ефектът беше видим веднага. В зависимост от начина на живот и индивидуалните особености на организма, той може да се задържи от 6 до 18 месеца.

Във видеото ще видите и самия процес на поставяне на хиалуронова киселина в устните. Много ми се иска пак да спомена, че този процедура може да бъде естетически красива, стига да се оставиш в ръцете на добър специалист! Само така, крайният резултат ще бъдат красиви устни, които отиват на лицето!

Related posts