Категории

Рожден ден в Хасиенда потопен във вълшебна приказка
Travel

Рожден ден в Хасиенда потопен във вълшебна приказка

рожден ден в Хасиенда

Изминалият уикенд в Хасиенда беше наистина вълшебен. Имаше две компании, които празнуваха рожден ден на терасата със страхотна украса, която беше способна да те потопи в един приказен свят. Замислих се, какво ли би било да бъда родена през лятото…

Екипът спомогна на празнуващите да организират своето парти по изключителен начин. С тропическо усещане, грабващ окото кетъринг, страхотни светлини, балони, усмивки, танци и сладки изненади, преминаха тържествата.

рожден ден в Хасиенда рожден ден в Хасиенда рожден ден в Хасиенда рожден ден в Хасиенда рожден ден в Хасиенда

Терасата на Хасиенда тази година се превърна в най-желаното място за парти на морето. Изцяло отворена с гледка към морето, леко прохладна и красиво озеленена, тя е подходяща за редица лични празненства с поводи. Миналата година успях да организирам моминско парти на моя приятелка, именно тук и се получи наистина незабравимо!

рожден ден в Хасиенда рожден ден в Хасиенда рожден ден в Хасиенда рожден ден в Хасиенда рожден ден в Хасиенда рожден ден в Хасиенда

Вечерите са изпъленени с много танци, усмивки, емоция и свобода!

Хасиенда е различна.. различна от статуквото наложено за нощен живот в България, в който имаш опасения да танцуваш свободно.. да се държиш свободно или да бъдеш просто себе си!

Различна с това, че усмивката не слиза от лицето ти.

Различна с това, че в края на вечерта усещаш думата единство! Моментът когато всеки вече е свалил задръжките и притесненията и се забавлява с теб с високо вдигнати ръце, под ритъма на музиката.

рожден ден в Хасиенда

Или… Хасиенда е… Различна е.. За тебе е…!

Снимки: Vlado Vassilev

Related posts