Категории

3 идеи за празничен грим
Beauty

3 идеи за празничен грим

празничен грим

След броени дни е Коледа и малко след това и Нова Година. Несъмнено повечето от нас имат дилема какво да си облекат (аз също все още не съм решила), но пък празничният дух до толкова ме е завладял, че започнах да се ровя из гардероба за всичко, което е бляскаво, червено, зелено, сребристо, златисто и ред още. И после как да избера, нали?! Това пък обаче ми даде повод да ви покажа едни от любимите ми идеи за празничен грим. Вижте какво сътворих:

Вариант 1

празничен грим

Е, няма как да не започна с нещо в червено-розовата гама за Коледа и по-конкретно с нюанс малина. Тази рокля от кадифе много си я харесвам, като този път допълнение й правят очи в златисто и малина, очна линия, големи мигли, наситено червило и подчертани скули.

празничен грим

Вариант 2

празничен грим

Тъмни очи и нюд устни е моята втора идея за празничен грим. Да си призная, по-рядко опирам до този вариант, защото много обичам ярките и наситени червила, а с нюд гама сякаш не съм себе си. Но към подобна черна рокля със сребрист блясък, това е чудесен грим за Нова Година, например.

празничен грим

Вариант 3

празничен грим

Много обичам грим с брокат – изключително блестящ и подходящ за празненство. Този нюанс близо до розово злато го съчетах с кафяво и златисто, което подчертава много цвета на очите ми. За устните ползвах един молив, който е между кафяво и лилаво. Доста интересен нюанс, за който често имам питане “Какво е това червило? Много хубав цвят!”. А малко подчертани скули и хайлайтър никога не са излишни, нали? 🙂

В общи линии това са моите 3 любими идеи за празничен грим. Вие коя от тях бихте предпочели? 🙂

празничен грим

Related posts